African Experience

African Leadership

 

African Leadership Experience 2019

Victoria watervallen, Chobe NP en Okavango Delta

9-daagse fly in safari - niveau A

1 t/m 9 november 2019
Maximaal 8 deelnemers

LSG African Leadership Experience 2018

In deze beeldschone omgeving gaan we werken aan onze leiderschapskwaliteiten. Op verschillende momenten zullen we intensief met elkaar aan de slag gaan om sterker uit deze reis te komen en te kijken wat we van elkaar kunnen leren op dit thema.
Johan Lammers zelf een ervaren leider en trainer zal je tijdens de reis meenemen in de volgende onderwerpen:

 1. Welke leiderschapsontwikkelingen / trends zijn voor mij waardevol en hoe gebruik ik die?
 2. Wat is je persoonlijke ontwikkelingsplan? Ik kom langs voor een interview en stem af welke behoeften je hebt en verwerk deze in de training
 3. 9 bouwstenen voor het wauw effect
  9 bouwstenen

 4. Planten voor de eeuwigheid.
 5. Je bent zelf de architect van je eigen leven.
 6. Waar wil je staan over 1 jaar?

De momenten dat we met elkaar aan de slag gaan inzake onze leiderschapsontwikkeling bepalen we op locatie.

safari reis

Een bezoek aan de beroemde Victoria watervallen maken de start van deze reis spectaculair. Vervolgens maakt u kennis met Chobe National Park, waar in de droge periode de grootste populatie olifanten van Afrika te vinden is. Tot slot reist u naar de unieke Okavango Delta, waarschijnlijk het meest waardevolle wetland ter wereld. Deze delta bestaat uit een wirwar aan waterwegen en eilanden bezaaid met palmen, vijgen- en ebbebomen. Dit is het leefgebied van veel diersoorten, waaronder de meeste leden van de Big Five.

Botswana ligt in het hart van zuidelijk Afrika en wordt omringd met Namibië, Zuid-Afrika, Zambia en Zimbabwe als haar naaste buren. Het land ligt meer dan 600 kilometer van de dichtstbijzijnde kust. Botswana is een exclusieve en ongerepte bestemming en wordt ook wel ‘Africa’s shining light’ genoemd. Er leeft een grote verscheidenheid aan wild, de mensen zijn vreedzaam en er is een stabiele democratie. Botswana is gericht op hoge kwaliteit en een laag volume aan toerisme. Dit staat garant voor een authentieke safaribeleving. De nationale parken zijn voor iedereen toegankelijk, maar een groot deel van het wild leeft in privéconcessies. Zo’n privégebied wordt verhuurd aan organisaties die safari´s mogen uitvoeren binnen strikte richtlijnen, om te voorkomen dat er te veel toeristen komen en er schade aan de natuur wordt aangericht. Op deze wijze is bijna 40% van het land gereserveerd voor de in het wild levende dieren. Tijdens ons verblijf hebben we een vaste gids. Er wordt vanzelfsprekend zoveel mogelijk aan gedaan om gasten met gelijke interesses in hetzelfde 4x4 voertuig te plaatsen.

Dagprogramma

Dag 1: Amsterdam-Johannesburg ( 1 november)

foto 10U vliegt rechtstreeks met KLM naar Johannesburg, waar u ’s avonds aankomt. U wordt in de aankomsthal hartelijk verwelkomd door onze lokale vertegenwoordiger en begeleid via de overdekte Parkade naar uw hotel vlakbij het luchthavengebouw. U verblijft in de City Lodge OR Tambo Airport in vier kamers op basis van logies/ontbijt.

Dag 2-3: Johannesburg-Victoria Falls (Zimbabwe) ( 2 - 3 november)

Na het ontbijt loopt u op eigen gelegenheid terug naar de incheckhal, waar u incheckt op de vlucht met South African Airways naar Victoria Falls in Zimbabwe. Bij aankomst wordt u hartelijk verwelkomd en heeft u een privétransfer naar uw lodge, die op ongeveer 3,5 kilometer van het centrum van Victoria Falls ligt. U heeft de komende anderhalve dag voldoende tijd om op eigen gelegenheid diverse excursies te maken en de imposante Victoria watervallen te bezoeken. U verblijft twee nachten in Bayete Guest Lodge in een deluxe kamers op basis van logies/ontbijt.

foto 11

VICTORIA FALLS – BAYETE GUEST LODGE

Bayete Guest Lodge ligt in een residentiele wijk van Victoria Falls op ongeveer 3,5 km van het centrum. Deze kleinschalige lodge wordt gerund door een gastvrije familie en bestaat uit 25 kamers onderverdeeld in deluxe kamers (met douche) en executive kamers (met bad). De Family Cottage is uitgerust met tweepersoonsbed, drie aparte bedden en een badkamer met douche. De Honeymoon Suite bestaat uit één ruimte met slaap- en badkamergedeelte en is voorzien van een vrijstaand bad. De kamers ademen een gezellige sfeer door het gebruik van lichte kleuren en Afrikaanse motieven. Het zwembad ligt centraal in de lodge en biedt ontspanning en verkoeling tijdens het heetst van de dag. Het ontbijt wordt geserveerd in de Caldecott Boma rond het zwembad en in de Ngwezi Tavern kunt u terecht voor een drankje. Het vervoer tussen de lodge en de watervallen is niet in uw verblijf inbegrepen, het personeel van Bayete Guest Lodge assisteert u echter graag bij het regelen van een taxi. Bayete Guest Lodge biedt een gezellige en voordelige uitvalsbasis voor een bezoek aan de beroemde Victoria watervallen!

Victoria watervallen

Net als David Livingstone, de eerste blanke die de watervallen aanschouwde, zult u de imposante Victoria Falls niet snel vergeten. Met een donderend geraas stort het water van de Zambezi zich van 100 meter hoogte en over een breedte van 1700 meter naar beneden. De nevel die neerdaalt als een eeuwigdurende regenbui heeft rond de waterval een smalle strook van dicht regenwoud doen ontstaan. De woeste Zambezi is wereldberoemd vanwege haar stroomversnellingen, die u per raft kunt bedwingen. U kunt ook jetboaten in de Batoka Gorge of een spectaculaire helikoptervlucht boven de Victoria Falls maken. Avonturiers kunnen de rivier ook bedwingen op een riverboard of per kajak. Paardrijdtochten die variëren in lengte en moeilijkheidsgraad zijn ook mogelijk. En in het midden van Victoria Falls Bridge is een bungeejump mogelijk van een hoogte van 111 meter!

foto 12

Dag 4-5: naar Botswana/Chobe National Park (4 - 5november)

foto 13Vandaag begint uw safari avontuur in Botswana! In de ochtend heeft u een transfer via de weg naar buurland Botswana. U verblijft de komende dagen in Chobe Elephant Camp, een sfeervol camp dat in een rustig deel ten westen van Chobe National Park ligt, waar nog niet veel accommodaties zijn gebouwd. Hierdoor zult u tijdens uw gamedrives in het park minder voertuigen tegenkomen dan wanneer u in een van de lodges of camps ten oosten van het park verblijft. ’s Middags maakt u uw eerste gamedrive in Chobe National Park, op zoek naar het wild. Op dag 5 vertrekt u in de vroege ochtend voor een gamedrive in het park. U geniet van een picknicklunch en maakt diezelfde middag een boottocht op de beroemde Chobe rivier, waarbij de kans groot is dat u talloze olifanten de rivier ziet oversteken! Het wild in dit gebied is divers en de olifantenbevolking kent hier de grootste concentratie van Afrika. Na een intensieve dag in de bush keert u terug naar uw camp. U verblijft twee nachten in Chobe Elephant Camp in vier tenten op basis van all inclusive: volpension + geselecteerde drankjes + gezamenlijke activiteiten zijn inbegrepen.

foto 14

CHOBE NATIONAL PARK/CHOBE FOREST – CHOBE ELEPHANT CAMP

foto 15Chobe Elephant Camp ligt hoog op een rotsachtige heuvel in Chobe Forest, dat de westelijke grens vormt met Chobe NP en biedt prachtig uitzicht op de uiterwaarden van de beroemde Chobe rivier. Dit geliefde camp heeft een unieke stijl: het is ingenieus opgebouwd uit zandzakken en pleister. Oud ontmoet hier nieuw door het gebruik van gepolijste vloeren, verweerde houten balken, handgemaakte meubels in combinatie met eigentijds comfort. De charme van dit bijzondere camp zit ondermeer in de huiselijke sfeer en persoonlijke aandacht. Het camp is ruim van opzet, alle 11 kamers (waarvan 1 familiekamer) zijn zorgvuldig gepositioneerd om optimaal van het uitzicht en uw privacy te kunnen genieten. De kamers zijn ingericht met comfortabele bedden met muskietennet. In de ensuite badkamer bevindt zich het toilet en ruime inloopdouche. Ook beschikt u over een buitendouche. De familiekamer bestaat uit twee kamers, elk met privé badkamer, en een gedeelde lounge. Chobe Elephant Camp is ontworpen om volop te profiteren van de natuur en de fraaie uitzichten op de omgeving, of u er nu voor kiest om te ontspannen op uw eigen veranda of in de lounge, een drankje te drinken aan de bar of af te koelen in het zwembad, u ervaart hier een echt bushgevoel. Vanuit Chobe Elephant Camp maakt u gamedrives in Chobe NP en een boottocht op de Chobe rivier. Ook een begeleide ‘village walk’, waarbij u kennismaakt met het lokale dorpse leven behoort tot de mogelijkheden. Chobe Elephant Camp is een zeer aangenaam camp, u waant u zich hier midden in de bush! Het camp is niet omheind, het wild kan dus vrij door het camp wandelen, wat absoluut bijdraagt aan een unieke safaribeleving!Chobe National Park

Chobe

foto 16Ligt in het uiterste noorden van Botswana, tegen de grens met Namibië. De grens wordt grotendeels gevormd door de Chobe rivier, die het hele jaar door grote hoeveelheden wild aantrekt. Chobe is waarschijnlijk het meest bekend vanwege de enorme kuddes olifanten. Het park huist de grootste olifantenpopulatie ter wereld, met naar schatting meer dan 120.000 stuks. De Chobe olifanten migreren tussen de Chobe en Linyanti rivieren - waar ze zich in de droge maanden ophouden - en de pannen in het zuidoosten van het park, waar ze gedurende de regenperiode te vinden zijn. Het is niet ongebruikelijk om kuddes van meer dan 100 olifanten tegen te komen. 

Naast olifanten leven in het park grote kuddes buffels en Burchell zebra’s en roofdieren, zoals leeuwen, luipaarden, gevlekte hyena’s en cheeta’s. Minder bekende antilopensoorten, zoals roan, sabel, puku, tsessebe, eland, rode lechwe, waterbok en de zeldzame bosbok komen ook in het park voor. Het park is circa 11.000 km² groot en is daarmee het op één na grootste park in Botswana. Het Chobe National Park bestaat uit vier verschillende ecosystemen:

 • het Serondela gebied (aan de oevers van de Chobe rivier) in het noordoosten, met groene vlaktes en dichte bossen, die een grote hoeveelheid olifanten en buffels aantrekken. Het Serondela gebied is het meest bezochte gebied van het Chobe National Park, gezien de ligging vlakbij Victoria Falls.
 • Het Savuti moerasgebied is gelegen in het westen van het park. Het Savuti kanaal splitst het Chobe National Park in tweeën en komt uit in de Savuti Marsh. Dit gebied is zeer geliefd bij makers van natuurdocumentaires; met name National Geographic heeft menig film in dit gebied opgenomen. Savuti is rijk aan grasland, beboste savannes en een grote variëteit aan bomen en planten.
 • Het Linyanti moeras is gelegen in het westelijk deel van Chobe. De Linyanti rivier en haar moerasgebied wordt aangevuld met droge bossen. Het Linyanti gebied is bekend vanwege zijn roofdieren en grote concentraties van wild, vooral olifanten en buffels trekken naar de Linyanti rivier aan het begin van de droge wintermaanden.
 • De gebieden Nogatsaa en Tchinga, in het hete en droge achterland, zijn geliefd bij de meer avontuurlijke reizigers. Het gebied houdt het aanwezige water goed vast, waardoor in de droge maanden tussen augustus en oktober een enorme hoeveelheid wild naar de drinkplaatsen trekt. Dit gebied is vooral goed voor het spotten van eland.

 foto 17

Dag 6-7: Okavango Delta/Khwai concessie ( 6 - 7november)

foto 18Deze ochtend heeft u een transfer naar de luchthaven van Kasane, vanwaar u naar de Okavango Delta vliegt. Het uitzicht vanuit de lucht op de wirwar aan waterwegen is prachtig. Met een beetje geluk ziet u vanuit de lucht al het eerste wild. Na de landing wordt u hartelijk verwelkomd. U heeft een transfer naar uw camp via onverharde wegen, dwars door het wildgebied! U kunt reeds een eerste indruk opdoen van wat u de komende dagen te zien krijgt. Het gebied waar u verblijft, staat bekend om zijn grote verscheidenheid aan wild en vogelsoorten. ’s Middags zult u direct beginnen met de eerste activiteit samen met de overige gasten. U gaat onder meer op zoek naar olifanten, zebra’s, buffels, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, vogels en vele bijzondere antilopensoorten. U verblijft in een privéconcessie en maakt aansluitend een spannende nightdrive met behulp van een zoeklicht. Bij terugkomst in uw camp kunt u uzelf opfrissen en genieten van een heerlijk diner. Bij het kampvuur kunt u nog even de dag de revue laten passeren, alvorens u uw hoofd ter ruste legt. Op dag 7 heeft u ’s ochtends en ’s middags activiteiten. De activiteiten bestaan uit een mix van land- en wateractiviteiten: gamedrives en mokorotochten. Begeleide wandelingen met een bewapende gids zijn hier ook mogelijk (afhankelijk van aanwezigheid van gekwalificeerde gids). De activiteiten zijn afhankelijk van de stand van het water, aangezien u zich in de delta bevindt. Een verblijf in de Okavango delta maakt uw reis tot een onvergetelijke ervaring! U verblijft twee nachten in Sango Safari Camp in vier tenten op basis van all inclusive: volpension + geselecteerde drankjes en gezamenlijke activiteiten zijn inbegrepen.

OKAVANGO DELTA/KHWAI CONCESSIE – SANGO SAFARI CAMP

foto 19Sango Safari Camp is een kleinschalig tented camp, gelegen in het noordoosten van de Okavango Delta, in de Khwai Community Area. Dit doorgaans wildrijke gebied is vergelijkbaar met een privéconcessie, dat wordt beheerd door de lokale gemeenschap. Sango Safari Camp ligt in de nabijheid van het lokale dorpje Khwai en grenst aan het Moremi Game Reserve. Het camp is gebouwd langs de oever van de Khwai rivier, die hier de natuurlijke grens met Moremi vormt. Het wild kan zich vrij bewegen tussen Moremi en de Khwai concessie, waardoor de kans bestaat dat het wild zich letterlijk voor uw deur bevindt! Sango Safari Camp biedt plaats aan 12 gasten in slechts 6 tenten, welke op een houten verhoging zijn geplaatst. Uw tent is ingericht met een comfortabel bed met klamboe en voorzien van een ensuite badkamer met douche en toilet. Het terras biedt uitzicht op de omringende natuur. De tenten staan relatief dicht bij elkaar. Het verhoogde uitkijkplatform, dat een eindje van de tenten en het centrale deel van het camp af ligt, biedt een rustig plekje om van het uitzicht te genieten. In de schaduw van een rieten dak geniet u in de kleine plungepool van verkoeling én een prachtig uitzicht. Het centrale deel van het camp bevindt zich onder canvas en biedt ruimte aan een gezellige lounge en het eetgedeelte. In Sango Safari Camp eet u samen met de overige gasten aan één grote tafel. Door het open karakter van de lounge bent u hier zeer dicht bij de natuur. Bij het kampvuur geniet u ’s avonds van een drankje en de geluiden in de bush. Sango Safari Camp biedt gamedrives in de Khwai concessie en Moremi Game Reserve. In de concessie zijn bovendien ook nightdrives mogelijk. Tijdens een mokorotocht in een tradionele boomkano ervaart u de Okavango Delta vanaf het water. Afhankelijk van het seizoen en de aanwezigheid van een gekwalificeerde gids, zijn begeleide wandelsafari’s mogelijk. Voor een culturele ervaring kunt u een bezoek brengen aan het lokale dorpje Khwai. Sango Safari Camp is vanwege de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding een zeer geliefd camp! 

Okavango Delta
foto 7Botswana's Okavango Delta wordt terecht beschouwd als één van de meest indrukwekkende natuurgebieden in Afrika. Het is het grootste binnenlandse deltasysteem ter wereld en beslaat een oppervlakte van 15.000 km², bestaande uit kanalen, lagunes, moerassen en diverse eilanden. De Okavango Delta wordt gevuld door het overvloedige regenwater dat vanuit de Angolese hooglanden door de Okavango rivier via Namibië de Delta in wordt gevoerd. Door breuken in de aardkorst is het aardoppervlak veranderd, waardoor de rivier niet verder kan stromen. Daarom eindigt het water in het droge zand van de Kalahari woestijn. Dit unieke watergebied bezit een ongekende verscheidenheid aan wild en vogelsoorten en biedt u het gehele jaar door perfecte kansen op het zien van wild. In de droge gebieden van de Delta kunt u allerlei soorten wild tegenkomen, zoals zebra’s, wildebeesten, buffels, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, meer dan 400 soorten vogels en vrijwel alle antilopensoorten, waaronder zelfs de red lechwe. Het merendeel van de lodges wordt bereikt per vliegtuigje. Onderweg heeft u een prachtig uitzicht op de Delta. Het vervoer in de Delta vindt plaats per 4x4 safarivoertuig, boot of traditionele boomkano (mokoro). Er zijn ook lodges aanwezig die uitsluitend per boot of mokoro bereikbaar zijn. Bij een aantal lodges kunt u in de droge tijd van het jaar, als het gras niet te hoog is, wandelsafari’s maken. Aan de oostelijke rand van de Okavango Delta vindt u het fascinerende Moremi Game Reserve. Dit bekende reservaat beslaat ongeveer twintig procent van de Okavango Delta en hier komen in olifanten, giraffes, buffels, leeuwen, luipaarden en cheeta’s voor. Moremi Game Reserve is een mozaïek van graslanden, uiterwaarden, palmboomeilandjes, bossen, lelielagunes en heldere kanalen, samengesmolten in een perfect geconstrueerde puzzel, waar het wild vrij doorheen zwerft. In dit reserve is off road rijden niet toegestaan. In Moremi Game Reserve ligt Chief’s Island, ook bekend als ‘predator capital of Africa’. Dit is de enige plaats in Botswana waar u de gehele Big Five kunt vinden. Een aantal jaar geleden is hier de ernstig bedreigde neushoorn opnieuw geïntroduceerd. De uitvoering van de safari-activiteiten in de Okavango Delta is afhankelijk van de waterstand, u bevindt zich tenslotte in een overstromingsgebied! De uitvoering van begeleide wandelsafari’s is onder voorbehoud van de aanwezigheid van een deskundige en gekwalificeerde gids.

Dag 8-9: naar Johannesburg en Amsterdam ( 8 - 9 november)

Helaas komt aan uw bijzondere reis in Botswana een eind. Afhankelijk van het tijdstip van uw vlucht naar Maun heeft u in de ochtend nog de gelegenheid voor een laatste activiteit. U wordt vervolgens naar de airstrip gebracht vanwaar u naar Maun vliegt. Hier checkt u in op uw vlucht met South African Airways naar Johannesburg. Desgewenst verzorgen wij op uw verzoek een dagkamer in de City Lodge OR Tambo op de luchthaven, waar u zich nog even in alle rust kunt opfrissen. De rechtstreekse vlucht met KLM vertrekt even voor middernacht. U komt de volgende ochtend aan in Amsterdam en kunt terugblikken op een zeer bijzondere reis!

Vluchtschema

(vluchttijden onder voorbehoud van wijzigingen)

Vluchtnummer: Datum: Route: Vertrek: Aankomst:
KL 591 01 nov Amsterdam - Johannusburg 10.15 22.05
SA 040 02 nov Johannesburg - Victoria Falls 10.50 12.25
SA 8301 08 nov Maun - Johannesburg 14.00 15.40
KL592 08 nov Johannesburg - Amsterdam 23.59 10.20 + 1

KL = KLM   SA = South African Airways   +1 = Aankomst volgende dag

Aandachtspunten

De vertrekdatum van uw reis ligt meer dan 11 maanden in de toekomst. De luchtvaartmaatschappijen geven ca. 11 maanden van tevoren de mogelijkheid om de vluchten te boeken en maken ook pas 11 maanden van tevoren de tarieven bekend. De bovenvermelde vluchtprijs betreft een zeer reële schatting. Zodra wij de vluchten kunnen reserveren, (ca. 11 maanden voor de datum van uw terugvlucht), weten wij de definitieve prijs. Wij zullen u daarvan direct op de hoogte brengen. Indien de vlucht voordeliger is krijgt u vanzelfsprekend de lagere prijs doorbelast. Indien de vlucht duurder is zullen wij de hogere prijs aan u door moeten berekenen. Mocht de vluchtprijs meer dan 50 euro per persoon duurder worden dan onze schatting kunt u binnen 2 weken nadat wij u de prijs hebben doorgegeven de reis geheel kosteloos annuleren.

Houdt u er rekening mee dat u op de binnenlandse vluchten in Botswana niet meer bagage mag meenemen dan 20 kg per persoon, inclusief uw fotoapparatuur en handbagage. Uw bagage dient verpakt te zijn in een zachte weekendtas, zonder frame of wielen. Uw tas dient te voldoen aan de maximum afmetingen 62x25x30 cm (LxHxB) om door de bagageluikjes van het vliegtuig te passen. Overbagage kan geweigerd worden of tegen bijbetaling worden vervoerd, maar gaat niet gegarandeerd op dezelfde vlucht mee. Tijdens uw vlucht kunnen er maximaal 3 stops worden gemaakt om gasten af te leveren of op te halen bij andere airstrips. Indien u zwaarder bent dan 100 kg dan dienen wij dit vooraf aan de vliegmaatschappij die uw vluchten in Botswana uitvoert kenbaar te maken.

Veiligheid

Wij voelen het als onze plicht om u erop te wijzen dat het deelnemen aan een begeleide wandelsafari en/of tocht per mokoro (traditionele boomkano) een hoger risico met zich meebrengt dan een gamedrive in een voertuig. De bedrijven die dit soort activiteiten uitvoeren zetten zich in om al de mogelijke veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. U kunt altijd ter plaatse voor uzelf de afweging maken of u wel of niet aan dit soort activiteiten wenst deel te nemen.

Lammers Support Group African 2018

Prijzen per persoon

(8 personen incl. begeleiding, vertrekdatum 1 november 2019)

Totaal inclusief:

 • training
 • vlucht
 • overnachtingen
 • maaltijden
 • begeleiding
 • safari’s,
 • helikoptervlucht

€ 6250,- excl. btw Betaling na inschrijving

( u kunt tot uiterlijk 6 juni inschrijven i.v.m. lopende opties die dan vervallen )
2 personen per kamer met gescheiden bedden. 1 persoonskamer is meerprijs en wellicht niet overal mogelijk. De reis gaat door als we minimaal 6 deelnemers hebben.

Mocht je vragen hebben neem dan gerust contact met me op. 1 ding is zeker het wordt onvergetelijk mooi en iets om nooit te vergeten. 

Neem contact op voor meer informatie of om deze reis boeken

 

Met gastvrije groet,

Met gastvrije groet 

 

Johan Lammers
0622541495


Inclusief:

 • vluchten zoals vermeld in economy class
 • luchthavenbelasting en brandstoftoeslag
 • alle overnachtingen op basis van tweepersoonskamer / -tent
 • maaltijden zoals aangegeven
 • transfers
 • verblijf Johannesburg City Lodge Or Tambo
 • binnenlandse vluchten Botswana
 • safari volgens programma (gezamenlijke gamedrives & activiteiten)
 • entreegelden nationale parken
 • Victoria Falls: lokale belastingen, transfers, maaltijden zoals aangegeven
 • Helicoptervlucht 12-13 minuten Victoria Watervallen

Exclusief:

 • overige maaltijden en drankjes
 • drankjes, excursies
 • visum Zimbabwe US$ 30 per persoon
 • fooien
 • reis- en annuleringsverzekering
 • uitgaven van persoonlijke aard

Optionele extra's per persoon

 • Dagkamer City Lodge OR Tambo Airport Hotel (dag 8) € 96,-

Referenties

 • Autobedrijf-Bert-Wieten
 • Autobedrijf-Brandsen
 • Autobedrijf-Harry-Nijboer
 • Autobedrijf-Wolters
 • Bosman-BV
 • Bovag
 • Brouwers
 • Centraal-Beheer-Achmea
 • De-Kap-Mantelzorg
 • Doyen-Auto
 • Dusseldorp-BMW
 • Gemeente-Apeldoorn
 • Gert-Pater
 • Hans-Severs-BMW
 • ING
 • Innovam
 • Jan-de-Jong-BMW
 • Louwman-Exlusive
 • Mazarc-Accountants
 • Mobility-Media
 • NJO
 • Pauw-Automotive
 • Peterman-Autogroep
 • ROC-Aventus
 • infiniti
 • kadaster
 • leaseplan
 • reinders
 • vkv-groep

Benieuwd hoe we invulling geven aan uw event?

Dat lichten wij graag toe in een persoonlijk gesprek.

Powered by:

powered by LSG

Contact

Lammers Support Group
Kopermolenweg 3
7382 BP  Klarenbeek

+31 055 301 04 16 
+31 06 225 414 95 (bij spoed)

info@sfeerevents.com